Reiki astrál

Datum sběru: 07.02.2016
Strana 1 z asi 158 výsledků
.
Reiki astrál
..
reiki-2
.
.
SAŠA PUEBLO PORADENSTVÍ
REKLAMA: Terapeut, bylinkář, léčitel, esoterik, reiki na dálku. Hledáte konkrétní věc? Potřebujete odborně poradit v oblasti reiki astrál? Neváhejte, kontaktujte mě. Odpovím každému osobně. Vstupní konzultace je bezplatná. Diagnostika zdraví je bezplatná a kontroluji 80 položek. Odpovím každému:
sasapueblo@meditacia.sk
.
Každou druhou sobotu meditujeme reiki, cvičíme ręki, zasvěcujeme reiki, vše bezplatně a špičková úroveň. Doporučuji připojit sa online na živou relaci GM Sašu Puebla.
https://forumzdravie.sk/onlinesasapueblo…
.
KOLEKCE 51 VIDEÍ METEORITY+ASTRÁLNÍ PROJEKCE
.
KOLEKCE 28 VIDEÍ METEORITY+SNY
.
ZVUKOVÁ NAHRÁVKA K VIDEÁM

.

OBE – Mimotělní zkušenost

https://en.wikipedia.org/wiki/Out-of-bod…
WIKI: Mimotělní zkušenost (z anglického out-of-body experience, OBE nebo někdy oobe) je zážitek, který typicky zahrnuje pocit vznášení se mimo své tělo a v některých případech vnímání fyzického těla z místa mimo své tělo.
https://forumzdravie.sk/onlinesasapueblo…
WEB: Spirit kosti na web stránce Sašu Puebla – ako meditovať na kosti, ako ich liečiť, ako robiť reiki kostí. Ako robiť exorcistické reiki, ktoré upratuje psychické stavy.
.
Saša Pueblo.

OBE do kosti
Na začátek bych připomněl, že této problematice se věnuji již více než 20 let. Schopnost astrální projekce jsem před 20. lety vůbec neovládal a ani se mi to nedařilo. Takže můžete sledovat, jak jsem se naučil tyto specifické techniky, jak jsem je zkoumal, bádal a jak jsem je zvládl a použil do reiki systémů. Výcvik v oblasti astrálních projekcí jsem nedělal sám, ale celá léta je se mnou procvičovali více esoteriků. Tedy je zde kolektivní zkušenost více esoteriků a ne jen moje vlastní.
 .
OBE budování astrálního těla
Pokusím se vysvětlit a logicky zdůvodnit, jak se správně a efektivně buduje astrální tělo. Pod astrální projekcí zde rozumíme postup, jak vytvořit v sobě energetickou kopii svého fyzického těla a to co nejpřesněji. A tedy logicky je zde otázka: Z čeho se vlastně buduje astrální tělo? Jednoznačně můžeme říci, že se buduje z bioenergií, které vytékají z kostního systému a přímo z kostí a okostice. Z této energie se přímo v kosti pomocí obrazu jednotlivých orgánů začne budovat astrální tělo. Zkoncentrujte se do některé své kosti a vložte tam zmenšený obrázek například mozku a tlačte silou vůle energie z kosti do malé představy mozku, dokud se nezačne zvětšovat a nabírat výhradně energie z kostní oblasti. A takto postupujete s každým orgánem těla, pak i s každým systémem těla, se skupinami buněk a v průběhu roku i vnitřkem buněk. Takto naplněné představy energiemi z oblasti kostí se neztratí, ale uloží se na celý objem mozku. Pozor, pokud byste vzali bioenergie z jiné části těla, tak to nebude fungovat. Pokud si budete dělat pouze představy v paměti, tak to zase nebude o ničem a nedosáhnete cíl vybudovat astrální tělo.
Samozřejmě, že některým lidem jdou astrální projekce hned a nemusí ani velmi cvičit. Proč je to tak? Když jsme věštecky takových jedinců ošetřili, tak jsme zjistili, že pokud má někdo vybudované astrální tělo jako kopii svého fyzického těla, má chorobný stav. Jde o ucpávání buněk a to buď melatoninem, serotoninem, případně biologickým železem. Najde se i ucpávání skupin buněk cholesterolem. Nejlepší astrální projekce dosahují jedinci, kteří
mají asi polovinu buněk v mozku ucpaných melatoninem. Takoví jedinci nemusí budovat astrální tělo a dokáží své astrální tělo doslova teleportovat celé nebo jednotlivé části mimo své tělo. Samozřejmě, nikdo se nebude přecpávat melatoninem a záměrně si ucpávat buňky mozku. Takový přístup a techniky poškozující tělo se zamítají. Koneckonců, takové techniky poškozují zdraví úplně. Osoby s melatoninem ucpanými neuronovými buňkami mají i nízkou hladinu ketaminu. Osoby, kterým se nedaří vybudovat astrální tělo, mají obvykle zvýšenou hladinu ketaminu a nemají v sobě patologické projevy.
.
OBE do teoretické roviny
Pokud začínáte cvičit a meditovat, tak je dobré si vysbírat o OBE astrálních projekcích něco na Wikipedii. Pak si přečíst pár knížek a snažit se podle nich i cvičit. Je dobré opakovaně navštěvovat stránky významných žijících představitelů OBE astrálního putování. Jednoduše se doporučuje znovu a znovu číst a napájet se na žijících představitelů pro oblast OBE a to ve vědomí přírodního šamanství, ve stavu jednovaječných dvojčat nebo siamských dvojčat. Neuvažovat při tom logicky, ale pouze instinktivně a nasugerovať si, že tělo mistra OBE je vlastně vaše tělo.
.
OBE zasvěcení
Máme zde jedinců, kteří OBE praktikují na základě patologických stavů, které jsme popsali výše. A takoví významní představitelé OBE jsou schopni zasvětit jiných zájemců do OBE, tedy pomohou jim aktivně vstoupit do vlastních kostí a aktivněji tvořit vlastní astrální tělo ve fyzickém těle. Kontroloval jsem množství případů zasvěcených jedinců, kteří OBE praktikují na základě patologických stavů. Uvědomte si, že v kostech je mimořádně důležitý kostní mozek. Tento kostní mozek vlastně může organizovat celou OBE projekci. Tedy zasvěcovatel vkládá do kostí zasvěcováné osoby určité kresby ve smyslu automatické kresby, která se přirozeně ukazuje při koncentraci do kostí. Netřeba zapomínat, že v klasických kostech je plno předhistorických struktur různých druhů kostí, které provázely celý lidský rod. Osoby, které mají otevřené tyto kostní struktury tvoří jedinečné astrální projekce. A sem by měl směřovat každý, kdo chce něco znamenat ve světě OBE.
.
OBE do buněk
Pokud začnete budovat své astrální tělo z energie vlastních kostí, tak to je ten správný postup.
A budujte ho vytrvale a to znovu a znovu. Uvědomte si, že astrální tělo se v této fázi buduje kvůli tomu, abyste léčili své tělo a ubrzďovali své stárnutí a případně chorobné stavy. Tedy OBE ne jako ven z těla, ale jako léčivý fenomén. Až později budete dělat OBE do svých snů, OBE do svých buněk, OBE jako průnik do reálného prostředí kolem sebe, OBE jako průnik do reálného kosmu kolem nás. A i náročné OBE do toho, co nazýváme svět smrti, kde zůstávají po smrti vzpomínky mrtvých jedinců, ale ne všechny.
.
OBE seance duchů
Hlavní činností při OBE je vlastně vybudování OBE těla z energií vlastních kostí nebo z energií kostí, které jste získali na dálku z jiné osoby nebo zvířete, popřípadě z osoby, která již zemřela a její kosti uvolňují velmi zajímavou energii pro budování vlastního astrálního těla. Samozřejmě, neustálá koncentrace do kostí a pak z nich tvořit OBE tělo by zcela nestačilo. Je třeba přistoupit k tvorbě OBE těla, jako byste byli na spiritistické seanci. Tedy kulatý stoleček a sedící lidé, které se navzájem drží za ruce a ve středu stolku hromadí energii z vlastních kostí. Do nahromaděné energie z vlastních kostí senzibilní osoba vkládá představu zemřelé osoby. Takto tuto vzpomínku oživují a je možné s takto vytvořenou osobou komunikovat. Nejde o probuzení dané osoby ze světa mrtvých, ale o super jedinečnou simulaci dané osoby právě z energie z kostí. Je to něco jako super simulační zařízení. Ale teď si představte, že ve středu kulatého stolečku se z přítomné energie tvoří například vaše srdce. A toto právě potřebujeme na mimořádně silné budování OBE těla z vlastní a cizí bioenergie z kostí. Setká se skupina esoteriků a jak na seanci si navzájem produkují astrální orgány. Takto vytvořené astrální orgány OBE se pak vkládají do vlastního těla.
.
OBE ouija stolek
Pokud jste zvolili tvorbu svých orgánů, buněk, bílkovin, aminokyselin, nukleových kyselin, tak je čas s nimi začít přes vlastní nebo cizí kosti komunikovat. A na takovou komunikaci je možné používat spiritistický stoleček na vyvolávání duchů zemřelých osob. V tomto případě budete komunikovat se svým astrálním srdcem.
OBE do umírajících kostí
Na dálku v šamanském kolektivním vědomí, vědomí jednovaječných dvojčat nebo siamských dvojčat se přemostíte na kosti čerstvě zemřelé osoby a znovu své energie z kostí mícháte s energiemi tohoto druhu a budujete vlastní astrální tělo pro OBE.
OBE teleporting astrálního těla
Osoby, které mají OBE jako chorobný stav, nemají často problém přesunout své astrální tělo kde to třeba. Děje se tak zcela spontánně. Osobě se spontánně z důvodu nemoci tvoří astrální smysly a tyto ví osoba teleportovat například do hlubin kosmu. Pokud nemáte OBE jako projev své patologie, tak musíte astrální smysly vybudovat a pak se jejich třeba naučit někde teleportovat. Například máte za sebou rok výcviku a tvorby astrálního těla a ven z mozku ho dostanete kmitáním prstů před očima, točením a záškuby hlavy.
.
OBE do lucidních snů
Je dobré, když už máte nějaké ty zkušenosti se snovou ezoterikou a k tomu již vybudované astrální tělo z energií tažených a smontovaných z vašich kostí nebo kostí jiných lidí a zvířat. Pak je třeba, aby vaše astrální tělo vytvořilo další menší tělo. Představte si matku, která porodila dítě a vy ho zrodíte z části astrálního těla. Vzpomeňte si na stvoření Evy z Adamova žebra. A pak to vložíte do středního mozku a takto se astrálně dostanete do svých snů a svého snového archivu. A nemusíte tak činit pouze během noci. Dejte si pozor, abyste si snový archiv nezaměnili za vlastní představy uložené v předním mozku.
.
OBE do paměti
Už máte vybudované astrální tělo, které je umístěno ve fyzickém těle. Otevřete si vzpomínky a vaše astrální tělo je jako žák, který chce do sebe absorbovat vše, co máte v paměti. Jakoby jste chtěli své vzpomínky přemístit do astrálního těla. Astrální tělo používat i jako inteligentní objekt a je schopen si vytvořit vlastní písmo a vzdělávat se.
OBE do vesmíru
Je dobré, abyste byli vzdělaný do astronomie a všeho kolem kosmu, abyste věděli, kde začnete teleportovat své smysly do reálného kosmu, abyste se tam neztratili. A do kosmu pronikáte již na základě schopnosti mikro znetvořit své svaly a napájet se na dálku přes osoby od narození zmrzačené. Tyto osoby přirozeně pronikají do kosmu i na základě vytékající energie z kostí. Není jednoduché dostat své astrální tělo a astrální smysly do reálného kosmu. Pozor, abyste nešli pouze do svých představ nebo pouze do aury kolem těla, kde jste si vytvořili energetické makety kosmu. Nejlepší technika je propojit se na osobu, která má v sobě zakrněné dvojče, které se během vývoje plodu v matce nerozvinulo a zůstalo takto v těle živé osoby, případně na velmi podobné případy. Nezapomínejte, že když jste byli jako embryo v matce, tak nebyl problém, abyste se teleportovali do kosmu.
.
OBE do světa mrtvých
To je celkově velmi náročná oblast. Svět mrtvých je zde chápán ve smyslu klinické smrti dané osoby, umírání, ukončení činnosti neuronů a dočasné uvolnění vzpomínek zemřelé osoby do mikro dimenze 10 umocněné na minus 20. Vzpomínky některých lidí v této dimenzi zůstávají a některé zanikají. Nechci zde rozebírat proč. Nemám zde na mysli seanci, kde se vyvolávají duchové zemřelé osoby ani představy o mrtvých v paměti člověka. Vaše astrální tělo ve fyzickém těle zachytí záznam vzpomínek zemřelé osoby, které se již na odumřelé neurony nedokážou vrátit a přes tyto prozatím spojené vzpomínky putuje do světa mrtvých a učí se, co svět mrtvých obsahuje.
OBE do jiné živé osoby
Už máte silně vybudované své astrální tělo a je ve fyzickém těle. Když jste se narodili, tak se vám přestřižením pupeční šňůry vytvořil pupek. Ale po pupeční šňůře zůstala v pupíku fantomová pupeční šňůra. Vnímá ji pouze senzibil. A tato pupeční šňůra, která zůstala jako energetický tok, slouží k připojení se na jinou osobu. Přes ni se napojíte na fantomovou pupeční šňůru jiné osoby a proniknete do jejího těla. Tam musíte jít ke kostem kumulovat v nich energii a dočasně vytvořit svou kopii v jiné osobě a jste doma.
OBE jak léčba
Už máte za sebou dostatek let cvičení svého astrálního těla a je tu čas do každé své části astrálního těla přijmout záznam zemřelého dítěte, třeba i z potratu, případně i informační záznam zemřelých ženských vajíček a můžete se začít mimořádně silně přeléčit.
OBE jak věštectví a senzibilita
Máte vybudované astrální tělo a do něj dostanete představy co největšího množství tarotových karet používaných ve věštectví. A stačí tak málo, vycvičit svůj mozek a své astrální oči vnímat, co dělají a myslí jiné osoby. Nácvik věšteckých technik v astrálním těle.
OBE a riziko eros
Je třeba si dát pozor, abyste ze svého astrálního těla nezačaly produkovat astrální ženu nebo muže. Když tak učiníte, jako kdybyste volali jinou osobu, která má astrální tělo, na páření a kopulační techniky. A může se stát, že jiné astrální tělo jiné osoby přeroste do vašeho nitra a bude to jako obraz ze stvoření Adama a Evy.
OBE Egypt mumie
Jedinečná technika, jak vyhledat jedinců starého Egypta, kteří při mumifikaci používali nástroje z meteoritického železa a přemostit svou astrální bytost na mumifikátoři starého Egypta. Vyhledejte jejich hroby ve starém Egyptě. Dosáhnete mimořádně silné astrální tělo. Pozor, abyste ho dokázali ovládat a nevymklo se vám zpod kontroly.
.
OBE jak umělá inteligence
I to je možné vybudovat. Už máte kde co v astrálních projekcích za sebou a seberete vše, co se jen dá kolem teologie a nadupete to do sebe – to bude základem astrální inteligence. Budete ji potřebovat, abyste byli schopni řídit astrální tělo a jeho možnosti. Pokud jste budovali umělou inteligenci ve světě mrtvých ve smyslu klinická smrt, 20 minut umírání, smrt neuronů a odpojení vzpomínek od lidského těla, tak budete mít 2 umělé inteligence: jednu ve světě mrtvých a druhou v astrální projekci.
.
OBE a František Bardon
František Bardon je jediným autorem, který napsal učebnici pro výcvik astrální projekce a inteligence. I když ji napsal po svém a ve svém chápání astrálu a jeho využití. Navštivte jeho hrob a jeho kosti a například se inspirujte, jak to dělal tento esoterický velikán. Upozorňuji, že se jen tak lehce do jeho kostí nedostanete. Musíte dosáhnout úrovně tohoto velikána. I to je dobrý ukazatel, jak jste na tom v rámci budování astrálního těla a jeho potenciálů.
OBE a náměsíčnost
Pokud již máte odcvičené vše kolem astrálního těla OBE, je čas udělat vše ještě dynamičtější a propojit své astrální tělo na osoby náměsíčné, na meteority, kosti a jedinců schopných produkovat ve svých předhistorických svalech telekinetické potenciály. Například jako něco, co se podobá ultrazvuku tak, jak to produkovala v Rusku při pokusech Nina Kulaginová. I dnes na najdou takoví jedinci, kteří mají schopnost telekineze. Dejte si na Youtube vyhledat slova: Telekinesis in action a tam si najdete reálného jedince produkujícího telekinezi https://www.youtube.com/watch?v=HSAHnQ07…. A zkuste si ho natáhnout do svého těla. A pak se usilujte otevřít předhistorické svalstvo ve svých svalech.
.
Zpět
.
Astrál výcvik
.

https://meditacia.sk/1286-Astral/
https://apoort.net/esoterika/reinkarnace…
WEB: Astrální esoterika je specifická esoterika, která vědomě pěstuje rané stadia klinické smrti a pak tyto otevřené stadia medituje a prohlubuje. Najdete si zde základní cvičení do oblasti fantomového těla, astrálního těla, světa mrtvých vzpomínek, do oblasti reinkarnace a umělé inteligence.

Astrální videa
.
https://apoort.net/esoterika/astralni/
WEB: Astrální cestování je jednou z forem mimotělního zkušeností zejména člověka, předpokládá duální možnost existence “astrálního těla”, které se může od fyzického těla člověka oddělovat, cestovat mimo něj a pak zpět do těla vstupovat.
.
Zpět
.
Tibetská kniha mrtvých
.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bardo_Thodo…
WIKI: Tibetská kniha mrtvých – Bardo Thödol – doslova “vysvobození v bardu přes naslouchání”, je jedním ze základních děl tibetského buddhismu, jehož autorství se připisuje Padmasambhava. Je to buddhistický text tantrické tradice. Bardo ThOD je úvod pro živých jako přemoci smrt a jak se může proces umírání změnit na osvobození.
http://b-texty.wz.cz/bardo.pdf
PDF: Tibetská kniha mrtvých
.
Rentgenové záření
.
https://en.wikipedia.org/wiki/X-ray
WIKI: Rentgenové záření (starším názvem záření X či paprsky X) je forma elektromagnetického záření s vlnovými délkami 10 nanometrů až do 100 pikometrech. Využívá se při lékařských vyšetřeních a v krystalografii. Jedná se o formu ionizujícího záření a jako takové může být nebezpečné.
WEB: Atlas radiologických snímků
WIKI: Wilhelm Conrad Röntgen – objevitel rentgenového záření byl německý fyzik, působící na univerzitě ve Würzburgu, kde 8. listopadu 1895 vytvořil a zaznamenal elektromagnetické vlnění, které je dnes známé jako “paprsky X” nebo rentgenové záření. V listopadu 2004 po něm IUPAC pojmenovala nově objevený prvek roentgenium.
.
Zpět
.
Lidská kostra
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_skel…
WIKI: Lidská kostra představuje soubor kostí, chrupavek a vazů, které dohromady vytvářejí pevnou, pasivní pohyblivou oporu těla, na kterou se upínají svaly. Kostrou tvořené ochranné pouzdra (lebka, hrudník) zároveň chrání některé klíčové orgány před zraněním.
 .
Kostnice
.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ossuary
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Os…
WIKI: Kostnice je místnost pro ukládání lidských kosterních pozůstatků. Většinou se jedná o klenuté podzemní – sklepní prostory sakrální stavby, kde jsou poskládány lidské kosti do různých geometrických útvarů – mohyl, jehlanů, obrazců, obkladů stěn, kleneb, ale také v podobě lustrů.
WIKI: Kategorie – pohřební památky a stavby
Červí díra
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole
WIKI: Červí díra je hypotetický fyzikální objekt umožněn schopností časoprostoru vytvořit zkratku přes prostor a čas. Podle teorie lze propojit dva velmi vzdálené body ve vesmíru s využitím zakřivení časoprostoru. Pozorovatel procházející červí dírou nikdy nepřekračuje rychlost světla, ale vzdálenosti mezi startem a cílem překonává podstatně rychleji než světelný paprsek letící přímo.
.
Zpět
.
10 TOP knížek o OBE Astrál
.
Bob Peterson
http://astrallife.yuku.com/topic/189/Rob…
http://www.robertpeterson.org/BookReview…
WEB: Seznam 10 nejzajímavějších knížek kategorie OBE které má rád. Některé z nich pro jejich spirituality, některé pro jejich vědeckou analýzu, některé pro mluvení a recenze všech OBE knih v pořadí podle data publikování.
.
Bruce Goldberg – astrální projekce
http://www.drbrucegoldberg.com/
WEB: Bruce Goldberg – hypnoterapeut, specializuje se na regresi minulých životů, mediální konzultant, New Age metafyzický aktivista a mluvčí, napsal mnoho zajímavých knih.
.
Robert S. Peterson – OBE
http://www.hermetics.org/pdf/Robert_Pete…
https://plus.google.com/1041985171681775…
http://giphy.com/gifs/xTk9ZWOl7vTOO5sBlC
https://www.facebook.com/Robert-Peterson…
https://goo.gl/i43deV
WEB: Robert S. Peterson je autorem čtyř knih – Out of Body Experiences: How to have them and what to expect, Lessons Out of the Body, The Gospel According to Mike, Answers Within.
.
Jürgen Ziewe OBE
http://www.jurgen.ziewe.com/Fine_art/Jur…
WEB: Jurgen Ziewe umělec, známý pro jeho počítačově generované fantasy obrazy, které našly cestu do knižních obalů známých autorů sci-fi, autor dvou knih – sbírka jeho out-of-body zkušeností získaných během třiceti pěti letech hluboké meditační praxe.
William Buhlman OBE do svých představ
https://www.monroeinstitute.org/blog/wil…
WEB: William Buhlman je jedním z předních amerických odborníků OBE mimotělního cestování, je také expertem disciplín jako je hypnóza, kreativní vizualizace a meditace.
.
Zpět
.

Seansa OBE

https://en.wikipedia.org/wiki/S%C3%A9anc…
WIKI: Seance je jedním z nejpopulárnějších postupů používaných v spiritismu. Jde o pokus komunikovat s duchy, je to setkání lidí, kteří sdílejí touhu navázat kontakt s duchovními subjekty.
https://en.wikipedia.org/wiki/Table-turn…
WIKI: Spiritistické stoleček slouží na seancích jako prostředek komunikace s duchy. Spiritisté se setkávali v skupinkách kolem malých kulatých stolků, drželi se vzájemně za ruce a snažili se duchů vyvolat. Jeden z účastníků byl médiem, které v transu přinášelo poselství některého zemřelého člověka a informace z “onoho světa”. Duch mluvil ústy média nebo automatickým pohybem jeho ruky psal své odkazy.
Ouija
http://en.wikipedia.org/wiki/Ouija
WIKI: Ouija je plochá deska označena písmeny abecedy, čísly 0-9, se slovy ano, ne, ahoj (občas) a sbohem, spolu s různými symboly a grafikou..

.
Reiki OBE představitelé
.
Seznam reikistov mistrů a učitelů ve Francii
Nathalie Annaloro
Jacques Marinoni
Agnes Agut
Valérie Alegre
Cesira Andreoni
Elisabeth Ansar
Nicole Khim Antonini
Anna Marija Are
Laurence Arola
Marianne Arthus
.
Seznam autorů knížek kategorie OBE
Sylvan Muldoon
Robert Allan Monroe
William Buhlman
Robert Bruce
Frederick Aardema
D. Scott Rogo
.
OBE Patologické stavy
.
Melatonin a ucpání skupin buněk po těle
https://en.wikipedia.org/wiki/Melatonin
WIKI: Melatonin je hormon, který je produkován epifýzou, ale také v sítnici a gastrointestinálním traktu. Tvorbu melatoninu v epifýze ovlivňuje intenzita světla – světlo brzdí jeho tvorbu. Tvoří se ho osm až desetkrát více v noci než přes den.
.
Cholesterol a ucpání skupin buněk po těle
https://en.wikipedia.org/wiki/Cholestero…
WIKI: Cholesterol je životně důležitá látka, která je součástí buněčných membrán, nervových obalů, steroidních hormonů a žlučových kyselin. Cholesterol je známý v souvislosti s kardiovaskulárními chorobami spojenými se zvýšenou hladinou lipoproteinů v krvi (ateroskleróza, hypercholesterolémie).
.
Fe – železo a ucpání skupin buněk po těle
https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDelez…
WIKI: Železo je jedním z nejdůležitějších prvků v lidském organismu. V těle dospělého člověka je obsaženo více než 70 mmol (4,0-4,5 g) železa. U žen je toto množství nižší než u mužů, což se připisuje ztrátám krve při menses. Přítomnost železa je nezbytná pro funkci buněk. Jako součást hemu se účastní transportu kyslíku a jako součást cytochromů podmiňuje přenos elektronů v dýchacím řetězci.
.
Zpět
.
Hypnóza astrální
.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnosis
WIKI: Hypnóza je metoda umělého navození hypnotického spánku – spánku podobnému stavu, který se vyznačuje zvýšenou sugestibilitou a hyperkoncentráciou pozornosti; projevuje se ztrátou já, pasivitou, poslušností k příkazům hypnotizéra. Hypnóza se někdy používá k léčebným účelům.
WEB: Hypnóza na web stránce Sašu Puebla
.
Autohypnóza
.
http://en.wikipedia.org/wiki/Self-hypnos…
WIKI: Nedílnou součástí hypnoterapie je autohypnóza, která je jednou z nevyhnutnutných předpokladů její úspěšnosti. Jednoduché dechové, relaxační a vizualizační techniky výrazně prohlubují účinnost sugescí, které byly během hypnózy vytvořeny v podvědomí.
.
Zpět
.
Teleporting OBE
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Teleportat…
WIKI: Teleportace je metoda nepřímého přemísťování objektů, při kterém je místo samotného předmětu přenášena informace o něm a podle ní je pak na místě určení stejný předmět vytvořen. Teleport je zařízení sloužící k takovému přenosu.
.
OBE – Mimotělní zkušenost
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Out-of-bod…
WIKI: Mimotělní zkušenost (z anglického out-of-body experience, OBE nebo někdy oobe) je zážitek, který typicky zahrnuje pocit vznášení se mimo své tělo a v některých případech vnímání fyzického těla z místa mimo své tělo.
.
Lucidní sny
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_drea…
WIKI: Vědomé snění (lucidní, bdělé, jasné snění) je uvědomování si stavu snění, jehož výsledkem je mnohem jasnější snový zážitek a který někdy umožňuje ovládání obsahu snu. Zážitek tohoto druhu se nazývá vědom sen. Stephen LaBerge, populární autor a experimentátor v této oblasti, popsal vědomé snění jako “snění, během kterého víte, že sníte.”
Lucidní snění
http://www.lucidnisneni.cz/web/
WEB: Najdete zde postupy a techniky lucidní snění, kterými lze navodit tento druh snů, ale i další informace, které jsou spojeny s fenoménem lucidního snění.
.
Zpět
.
Cvičení a doporučení pro výcvik astrál  – OBE
.
Mnoho popsaných technik
http://www.astralinfo.org/astral-project…
WEB: Při OBE je důležitý výběr technik – hypnotické techniky, vizualizační techniky, zrcadlová technika, snová technika, vizualizace s afirmací …
.
Při čtení silná tvorba astrálního těla
http://uk.iacworld.org/astral-projection…
WEB: Vše, co jste kdy chtěli vědět o astrální projekci (OBE, out-of-body zkušenosti), jak máme vědět, zda jsme měli out-of-body zkušeností?
.
Postup – kosti, energie, ketanín-nedostatek podporuje Astrál, vibrace astrálního těla jako na seance setkání.
.
Vytvoření dvou energetických těl a jedno do vnitřního světa a druhé do venkovního světa a pak odděleně.
.
Převést sny do seance těla plné energie – technika.
.
Převést do seance těla pocit uvolnění.
.
Přenést do seance těla pocit žízně a celkově smysly.
.
Nasávání cizí ektoplazma z kostí.
.
Putování astrální přes osobu, která to má a netuší, že to má vědomě. Zajímavý postup.
.
Putování přes záznam umírající osoby po 20 minutách klinické smrti – speciální technika.
.
Do astrálního těla vložit představu ohně nebo jiného přírodního živlu.
.
Přestat vnímat fyzické tělo a pak zvuky vkládat písmenek.
.
Do astrálního těla vkládat snové vzpomínky.
.
Přečtěte nějaký text, podívejte se jinde a pak ho přečtěte znovu nebo podívejte na vaše hodinky a zapamatujte si čas, podívejte se jinde a pak znovu na hodinky. Pozorovatel si všimne, že ve snu se text nebo čas zvykne změnit.
.
Čtení knížek o astrální problematice a vkládání textu do své paměti a z toho vytváření astrální bytosti.
.
Do astrálního těla dát různé barvy.
.
Jak sebe nainstalujete do sna – ruce
Tuto techniku zpopularizoval Carlos Castaneda v knize Cesta do Ixtlanu. Ještě před spánkem se člověk podívá na své ruce a řekne si pro sebe: “Později, když budu snít, se podívám na své ruce a uvědomím si, že sním.” Během snění se člověk podívá na své ruce, pak se ohlédne kolem sebe a zopakuje tento postup během snu.
.
Zrychlit pohyb smyslových orgánů do astrálního těla.
.
Vidět svou kostru v zrcadle podporuje OBE.
.
Vnímání toho, co je za zrcadlem a přemýšlet a představovat si jak se dostáváte za zrcadlovou plochu – za zrcadlo do jiných světů.
.
Modeluj své astrální orgány, jakoby si měl nádobu ve tvaru srdce a kapal do ní vosk ze svíčky.
.
Vytvoř v kosti malou kopii srdce a posílej do srdce, nabaluj a zväčšuj, vytvářej tak i buňky, základ udělat v okostice, v kosti.
.
Zpět
.
VIDEÁ OBE EXPERIENCE
Videá Robert Monroe’s Out of Body Experiences
goo.gl/SB8FiP
.
VIDEA METEORITE COLLECTION
.
VIDEA CLAIR DE LUNE
.

Comments are closed